Каталог
Промоции
Очаквайте
Нови книги
Препоръчваме Ви
Доставки
Контакти
Връзки към нас
За Реклама
За нас

Художествена литература
Научна литература
Икономическа литература
Чуждоезична литература
Медицина
Правна литература
Компютърна литература
Техническа литература
Учебна литература
Речници и разговорници
Публицистика
Политика
Любов и секс
Изкуство
Религия
За децата
Спорт и туризъм
За дома
Фотоалбуми
Загадки и мистерии
Online тестове 

 

 

 

 

 

 

 


Начална страница>Художествена литература>Романи

Нищо особено

Нищо особено
Автор: Жюстин Леви
Издателство: Пулсио
Дата на издаване: 30.01.2009
Обем: 196 стр.
Формат: 12х19 см.
Корица: мека
Корична цена: 7.95 лв.
Отстъпка: 10 %
Спестявате: 0.80 лв.
Крайна цена: 7.16 лв.

 

Жюстин Леви е на 34 години, дъщеря на френския философ, писател и интелектуа лец Бернар Анри Леви. Редактира книги и едновременно с това е автор на бестселъри на френския и американския пазар.

След като съпругът й я зарязва заради Карла Бруни, тя прекарва няколко години в зависимост от амфетамини, а след като излиза от кризата, изразява чувствата си с настоящия роман.

"Нищо особено" предизвиква медийна сензация, измествайки от първото място "Шифърът на Леонардо" в класацията на бестселърите на европейския пазар.Ти какво очакваше? питам го аз. Смяташ, че ще бъде лесно да ме напуснеш? Мислиш си, че ще те оставя да го направиш? Хвърлих рамката на земята, стъклото се счупи, но тъй като това не бе достатъчно, скочих от леглото и скъсах снимката, тази, която твърдеше, че най-обича, снимката на двама ни като младоженци, красиви и малко смешни, на сватбата ни имаше толкова хора, които не познавахме, че си тръгнахме преди края.

Лицето му придоби тъжно изражение повече заради скъсаната снимка, отколкото заради факта, че ме напуска. Винаги е бил луд по снимките. Понякога си казвах, че обичаше нещата от живота единствено, за да ги види някой ден на снимка. Аз пък обратно, нищо не ми вдъхва по-голям страх от някоя снимка, нищо не ми изглежда по-лицемерно от красива снимка на щастие с цялото количество нещастие, което обещава, което съдържа, но без да го издава, прикривайки добре играта си. Още не знаех, че това бе най-доброто нещо, което можеше да ми се случи - той да ме напусне. Как можех да го зная? Той бе целият ми живот, без него аз не съществувах."Нищо особено" е вторият роман на Жюстин Леви след "Срещата" (Плон, 1995).

 

 

Препоръчайте "Нищо особено" на приятел
Вашето име:  
Вашият E-mail:  
Име на получателя:  
E-mail на получателя:  
Допълнителен коментар:  
 

В количката
0  
книги за 0 лв.Мнения и препоръки
Препоръчваме Ви
Връзки към нас
Online тестове
Най-новите
Промоции
Доставка
Очаквайте
За реклама
Най-продаваните
10 произволни книги

   Всички оферти са валидни до изчерпване на количествата. Възможни са печатни грешки, корекции на цените, както и промяна на дизайна на продуктите.  
  Copyright © 2004 Book-bg.com. All rights reserved.  

[ Свържете се с нас ]